2.12.2022 – 20:30

Manuel Álvarez Trio – A Tribute To Ray Brown

Ens complau anunciar-vos el propers concerts de la Temporada de Jazz de Tardor a Menorca proposats per l’associació Clariana i l’empresa Eventson.

Manuel Álvarez Trio presentarà el seu projecte Homenatge a Ray Brown, un espectacle que Manuel Álvarez ha creat com a homenatge al llegendari contrabaixista Ray Brown, peça clau del Oscar Peterson Trio, líder, educador, precursor i mentor de figures com Monty Alexander, Benny Green, Pierre Boussaguet o Christian McBride.

LINED WITH A GROOVE A Tribute to Ray Brown és  un recull de deu temes, alguns originals de Ray Brown i d’altres estàndards arranjats per ell, que el contrabaixista resident a Menorca Manuel Álvarez presentarà juntament amb el  bateria francès Jean Pierre Derouard i el pianista mataroní Gerard Nieto, ambdós companys de molts projectes.

Estrenem en aquesta ocasió col·laboració amb l’Ateneu de Maó amb el primer concert el 2 de desembre a les 20.30h i el 3 de desembre el Manuel Álvarez Trio actuarà a l’Auditori de Ferreries a les 20.30h.

Entrades anticipades a Codetickets per 13€, entrades ja a la venda, i a taquilla 15€

Ateneu Científic, Literari i Artístic de Maó, Sa Rovellada de Dalt, Port Mahon, Espagne

© Tots els drets reservats. Avís Legal.